facebook tracking

Jeeves Traineeprogram 2019

Vill du starta din resa inom affärssystemsvärlden?

Sök här
Jeeves Karriärsida

Varför Jeeves Traineeprogram?

På Jeeves, ett medelstort företag med 170 medarbetare, kommer du nära dina nya kollegor från första början. Du kommer att:
  • bli utbildad av Jeeves medarbetare, få nätverka och lära känna andra Jeevesare under programmets åtta månader. 
  • ha ett strukturerat och planerat schema där teori och praktik varvas för att säkerställa att du får den utbildning som krävs för att sedan sätta igång i din valda tjänst. 
  • få möjligheten att besöka olika kontor för att få praktisera dina nyvunna kunskaper samt lära från olika kollegor och funktioner. 
  • få chansen att testa olika verksamhetsområden innan du specialiserar dig för att se vad som passar dig bäst.
Jeeves är lagom litet för att du ska lära känna många samt kunna arbeta brett, men samtidigt lagom stort för att du ska kunna utvecklas och testa nya roller i framtiden. På Jeeves kommer du även att få följa ett affärssystems hela resa - från utveckling till implementation till support av systemet. Vi äger hela kedjan och därmed får du större chans att bli insatt i, samt påverka, affärssystemets framtida utveckling. Inom Jeeves har vi flera medarbetare som startade sin karriär i vårt traineeprogram och idag besitter nyckelpositioner i vår verksamhet. Om komplexiteten i affärssystemet Jeeves ERP och ett ständigt utmanade samt utvecklande arbete lockar – ska du ta chansen att söka till Jeeves Traineeprogram!


Nedan ser du våra tidigare trainees mellan 2015-2017 där vissa idag arbetar som konsulter eller inom sälj på Jeeves. 

Connecta med oss

Emmas resa från trainee till konsult

Emma började först som praktikant på Jeeves under studietiden för att sedan gå traineeprogrammet 2017. Idag arbetar Emma som ekonomikonsult. Emma: "En av de delar som gjorde att jag själv fick upp ögonen för företaget var att Jeeves har allt från utvecklingen av systemet till supporten av färdig produkt, vilket är något som jag tycker är häftigt." Kolla inlägget för att läsa om Emmas resa! 

Kolla inlägget

Christians karriärresa på Jeeves

Christian har gått från student till kund, därefter konsult och är nu produktchef på Jeeves. Christian: "Ingen dag är den andra lik i arbetet som konsult, och detta var både kul och lärorikt. Vid årsskiftet mot 2018 fick jag en ny tjänst och arbetar numera som Produktchef." Vill du veta mer? Kolla inlägget!

Kolla inlägget
Sök här

Traineeprogrammets uppbyggnad

Traineeprogrammets första teoretiska del kommer att ske i Stockholm, medan praktiken primärt kommer att ske på den ort som man har sökt till, Stockholm, Växjö eller Jönköping. Vi söker traineer inom consulting, support och sälj. 

Under traineeprogrammet erbjuds du: 

  • 4 månader teori - där du kommer att gå igenom affärssystemets moduler och tillägg inom produktion, logistik, ekonomi och utveckling. 
  • 4 månader praktik - där du kommer att praktisera dina kunskaper från teorin på konsulting, sälj och support.

Vidare erbjuds du:

  • en handledare som du kommer ha tillsammans med övriga trainees genom hela programmet
  • nära samarbete med ett gäng övriga trainees
  • nära kontakt med övriga medarbetare under hela programmet
  • en mentor efter programmets slut


Sök här

Om Traineeprogrammet

Jeeves Traineeprogram startar i slutet av januari 2019 och kommer att pågå i 8 månader. Rekrytering kommer att ske löpande och rekryteringsdagar kommer att ske i oktober samt i november 2018. Läs vidare i annonserna genom att klicka på knappen "Sök här". Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Hanna Olin, HR Coordinator, på hanna.olin@jeeves.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor